Muziek en poëzie

organisatie
Kees van Meel / Deborah Jacobs
Gele Huis Cultuurpodium
Kerkehuis Johanneskerk, Dreef 5

zaterdag 28 september 15.00 uur

Entree € 2,00
 
     
  Sommige dichters hebben ook de gave van het muzikale en één van hen is Tomas de Faoite. Samen met zijn maatje Ruud Adriaansen op gitaar brengt hij balladeachtige gedichten, soms in voordracht, soms op muziek. Hij komt met zijn nieuwste bundel Winter Solstice oftewel Winterwende die pas verschenen is en die een prachtig beeld geeft van het Ierse landschap.

Op 28 september gaat het Cultuurpodium van Het Gele Huis Princenhage weer een nieuw seizoen in met poëzie, verhalen en muziek. Organisator Deborah Jacobs: “ Het is altijd weer spannend om een mooi programma te maken voor het prettige publiek dat wij hier in Princenhage krijgen.”

N
aast het poëzieblok is er ook plaats voor Steven van Beek met zijn korte verhalen. Hij is weer voor het eerst in lange tijd te bewonderen op het podium.


En misschien komt er onverwacht een mysterie guest?

Twee jonge vrouwelijke dichters brengen in een kort tijdsbestek hun laatste poëzie: San Groeneveld en Valerie Saoirse. Best mogelijk dat de laatste woorden pas ‘s morgens voor het optreden afgemaakt zijn.  Hun verrassende bijdragen maken nieuwsgierig.

 
    Renate Spierdijk komt ons verblijden met allerlei muzikale gedichten onder begeleiding van haar alom aanwezige gitaar. Ze speelt en zingt balladen, Nederlandstalige liedjes, en altijd met een glimlach op haar gezicht. Renate is een graag geziene muzikale gast op podia.     
    Ook optreden? Neem contact op