Gele Huis Galerie
Haagsemarkt 35 (hoek Dreef) Princenhage
 
 

Lidy Meier
www.lidymeier.com

Lidy wordt geïnspireerd door culturele en natuurlijke elementen, de discipline die ze gebruikt volgt uit het gevoel dat de bron oproept; olieverf, ceramiek, brons. Lidy schildert kleurrijk en expressief. Het brons is figuratief en in deceramiek zoekt Lidy naar nieuwe uitdagingen.

 

 

De Alida's

Ada Krowinkel en Lidy Meier
schilderijen en brons

zaterdag 7, 14, 21, 28 december


Vrij entree

Ada Krowinkel
www.adakrowinkel.nl

Kleurrijk en expressief, zo kun je het werk van Ada noemen. Vormen en kleuren getransformeerd naar een persoonlijk mentaal landschap, met elementen van gezichten, landkaarten van imaginaire plaatsen, landschappen soms abstract,dan weer met figuratieve elementen.


  

.

  Lidy Meier en Ada Krowinkel kennen elkaar al jaren via de kunstenaarsvereniging BOA, sinds die tijd trekken zij met elkaar op door mee te doen aan kunstprojecten en exposities. Met andere kunstenaars hebben zij Het Gele Huis opgericht, het cultuurcentrum in Princenhage zij zorgen dat kunstenaars kunnen exposeren in Het Gele Huis. Nu vinden zij het tijd hun eigen werk samen daar te laten zien. Bij een paspoortcontrole kwamen zij erachter dat ze dezelfde doopnaam hebben: de Alida ’s. Een mooie titel voor deze expositie