Bekendmaking uitslag prijsvraag

Vreemde Vogel 2022

De prijsvraag van Het Gele Huis “Geef je fantasie een boost en maak een Vreemde Vogel” heeft veel inzendingen opgeleverd. De pr-groep van Het Gele Huis, die de prijsvraag in januari lanceerde, is meer dan tevreden met het resultaat. Het is een bonte verzameling geworden van allerlei grappige, geestige en geslaagde ‘vogels’. Het zal ook een verrassende expositie worden door de diversiteit van de gebruikte materialen en de variatie in de vormgeving. 38 volwassenen en 10 kinderen hebben foto’s van hun werk(en) ingestuurd! Een volière vol!

De expositie van de aangeleverde Vreemde Vogels is op vrijdag 29, zaterdag 30 april en zondag 1 mei. Openingstijden: zaterdag tussen 11.00 – 17.00 uur, vrijdag en zondag tussen 14.00 – 17.00 uur. De expositie, ingericht in een ‘natuurlijke sfeer’ zal zeer de moeite waard zal zijn en is gratis te bezoeken.

De feestelijke prijsuitreiking is op zaterdag 30 april om 16.00 uur.

Frans Fronik, voorheen werkzaam bij Staatsbosbeheer op de Biesboschlocatie in Drimmelen geeft een korte ‘vogelbeschouwing’. De jury, bestaande uit Thea Kanters van het Keramisch Atelier en Mees van der Voren, jonge kunstenaar maakt de winnaar(s) bekend. Daarna is er een hapje en drankje.