About Endelessness – Het Gele Huis in Princenhage

About Endelessness

Het Gele Uur

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

portretfoto van Roy Andersson

za 17 jun 2023
inloop vanaf 14:30 uur
aanvang 15:00 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 7,50

Film van Roy Andersson waarmee hij zijn oeuvre aanvult met een reflective over het menselijk leven in al zijn schoonheid en wreedheid, zijn pracht en banaliteit.

Meld je direct aan!

Hij laat de kijker rondzweven als in een droom begeleid door een Sjeherazade-achtige verteller. Aan alledaagse momenten wordt evenveel waarde gegeven als aan historische gebeurtenissen. Een stel zweeft over een door oorlog verwoest Keulen op weg naar een feest twerwijl een vader in de stromende regen de veters van zijn dochter strikt.

Als een kaleidoscoop presenteert About Endelessness zowel een ode aan als een klaagzang op wat oneindig menselijk is. Een verhaal over de kwetsbaarheid van het bestaan.

Praktische informatie

Zaterdagmiddag 17 juni 2023
Inloop vanaf 14:30 uur
Aanvang 15:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur
Entree € 7,50

Aanmelden: via aanmeldingHGU@hetgelehuisinprincenhage.com

Betaalde aanmeldingen krijgen voorrang. Meld je aan en betaal via onderstaand formulier. Je kunt tot 4 deelnemers aanmelden en betalen. Wil je meer deelnemers aanmelden? Neem dan contact op via e-mail.

filmposter van About endlessness. Een man en vrouw zweven in de lucht boven een landschap

Bedrag € –

Lees de Algemene Voorwaarden m.b.t. verkoop van tickets en deelname activiteiten.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.