Je kunt op verschillende manieren Het Gele Huis steunen.

Vrijwilliger worden

Je kunt natuurlijk ook vrijwilliger worden. Dan draag bij je door je inzet bij activiteiten, werkzaamheden in Het Gele Huis of bij je thuis, het verlenen van hand en spandiensten. Iets voor jou? Neem contact op

Leuk vrijwilligerswerk bij Het Gele Huis in Princenhage

Het Gele Huis is een kunst- en cultuurhuis midden in het centrum van Princenhage. Sinds september 2021 beschikken we over een eigen locatie aan de Haagsemarkt 6 achter, waar we voor jong en oud een gevarieerd cultureel programma bieden. Van exposities tot workshops, van muzikale optredens tot lezingen, van cursus filosofie tot een barok opera. In onze multifunctionele ruimte hebben we een galerie, een bar en een winkel in (klein)kunstartikelen.

In het weekend zijn we van vrijdagmiddag tot zondagmiddag open voor galeriebezoek en voor ons eigen programma.

We zijn druk bezig om onze nieuwe organisatie op poten te zetten. In de nieuwe setting hebben we veel meer mensen nodig om alles goed te laten verlopen.

Jij kunt daar een rol in spelen.

We werken met een vast kernteam van 10 personen en een kring van 40 vrijwilligers die allerlei werkzaamheden verrichten. Achter de bar, als gastvrouw/heer, als galeriehouder, in de winkel.

Je kunt bij ons je hart op halen:
In de PR-commissie, bij de organisatie van bijeenkomsten en workshops, in de technische en facilitaire dienst, bij de bevoorrading van de bar, bij de administratie en planning, de organisatie en inrichten van exposities en andere activiteiten, als wandelgids. Keuze genoeg.

Waar wil jij je voor inzetten?

Vind je het leuk om een gemiddeld 4 uren per week vrijwilligerswerk te doen? Maar natuurlijk kun je veel meer tijd bij ons besteden als het je aanspreekt! Heb je bepaalde interesses of ervaring die je bij ons wilt inzetten? En heb je een klik met kunst en cultuur? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Het Gele Huis. Geef hoe vaak je inzetbaar bent voor welke activiteit. Dan regelen we een gesprek.

We zitten met smart op je te wachten. Je komt in een gezellige club mensen terecht die zich met hart en ziel inzetten voor Het Gele Huis. Ieder jaar organiseren we een leuke bijeenkomst voor onze vrijwilligers.

Vriend worden?

Een Vriend is een particulier die Het Gele Huis een warm hart toedraagt en een jaarlijkse bijdrage betaalt.

Een vraag over Vriend worden? Gebruik het contactformulier en stel je vraag.

Sponsor worden?

Als Sponsor of als Vriend steun je Het Gele Huis met een financiële bijdrage.

Een Sponsor krijgt gelegenheid het eigen bedrijf onder de aandacht te brengen. Bekijk de huidige sponsors