Ontspannend tekenen en schilderen

Houd je van tekenen en ontspannen? Heb je zin om even lekker tijd voor jezelf te hebben? En vind je het prettig om niet voor het resultaat te gaan, maar om de lol van het tekenen en schilderen te ervaren? Dan kan “ontspannend tekenen en schilderen iets voor je zijn”.

We gaan zes weken lang met verschillende materialen aan de slag zoals softpastel, oliepastel, acrylverf, klei, bijenwas en ecoline. Je zult zelf ontdekken wat er intuïtief bij je opkomt. Het is steeds een verrassing wat eruit komt. Stap voor stap, gaan we met eenvoudige opdrachten aan de slag. En het goede nieuws…..je hoeft er niet voor te kunnen tekenen.

Of je nu nieuwe technieken wil leren, meer over jezelf wil ontdekken, gewoon zin hebt om iets ontspannends te doen of iets verrassends wat je nog nooit hebt gedaan, het zijn allemaal goede redenen om deel te nemen. We starten met een minimum aantal van vijf deelnemers.

Praktische informatie

Data:                    6 dinsdagochtenden: 8, 15, 22 ,29 maart en 5 en 12 april.

Tijd:                      10.00 uur tot 12.00 uur

Prijs:                    €210 inclusief alle materialen

Docent:               Yvonne Verboeket

Meer info:          yvonne@beeld-vorming.nl  en meld je bij haar aan voor deelname.

Wie is Yvonne?

Yvonne geeft al jaren les op een school voor speciaal basisonderwijs en volgt nu een opleiding tot coach beeldend en beeldend therapeut. Ze heeft een passie voor lesgeven en het geniet van het ontwikkelen van creativiteit omdat je met beelden op een andere manier met elkaar communiceert.

Yvonne Verboeket

een intuitief portret