Vrienden van Het Gele Huis – Het Gele Huis in Princenhage

Vrienden van Het Gele Huis

Logo met twee handen en 3 boompjes

Een Vriend ontvangt een Vriendenpas. Met regelmaat kunnen Vrienden met korting aan een activiteit deelnemen waarvoor normaliter entree gevraagd wordt.

Steun kunst en cultuur in Princenhage, Breda

Vrienden van Het Gele Huis steunen de organisatie financieel door een jaarlijkse Vriendenbijdrage. Hun bijdrage is van belang voor onze inkomsten.

Meld je direct aan!

Vrienden zijn overtuigd dat Het Gele Huis bijdraagt aan de culturele sfeer in Princenhage en Breda. De jaarlijkse bijdrage wordt aan begin van het kalenderjaar betaald. Gedurende het gehele jaar kun je je aanmelden als nieuwe Vriend.

Word Vriend en ontvang korting op activiteiten

Een Vriend ontvangt een Vriendenpas. Met regelmaat kunnen Vrienden met korting aan een activiteit deelnemen waarvoor normaliter entree gevraagd wordt. Je bent Vriend op persoonlijke titel. Vriend zijn kost € 25,00 per jaar.

een gezellige bar met barkrukken en vazen met zonnebloemen

Aanmelden als Vriend

Bedrag € –

Je aanmelding gaat naar Vriendenbeheer. Zij sturen je bericht. Daarna ontvang je een pasje. Dit pasje geeft korting op de toegang tot een aantal activiteiten. Dit staat vermeld bij de specifieke activiteit in de agenda. Neem het pasje wel mee als je komt.

Activiteiten met korting voor Vrienden van Het Gele Huis

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.