Originele kunstcadeaus in onze winkel

Geel-blauwe ruimte met tafel en stoelen

In onze winkel vind je naast unieke artikelen van lokale kunstenaars, informatie over Princenhage en het leven van Vincent van Gogh in Princenhage en omgeving.

De winkel van Het Gele Huis heeft een gevarieerd en betaalbaar assortiment kleinkunstartikelen, waaronder keramiek, kunstkaarten en handgemaakte tassen, kussens en modeaccessoires. Veel bezoekers hebben deze leuke hoek in Het Gele Huis al ontdekt en komen speciaal voor kerst of voor een speciale gelegenheid een leuk cadeautje uitzoeken. De keramische vogeltjes vliegen het hele jaar de winkel uit. 
Er is een uitgebreid aanbod Van Gogh artikelen waaronder sjaals, t-shirts en allerhande gebruiksvoorwerpen. Van de serie sieraden gemaakt van glaskralen uit Tibet gaat de opbrengst naar een goed doel.

Princenhage en het leven van Vincent van Gogh

Als informatiepunt voor Princenhage zijn er in de winkel informatieflyers van activiteiten in de regio en verkoop van fietsroutes in de omgeving.

Bekijk de vaste openingstijden en locatie van Het Gele Huis in Princenhage.

plattegrond van het centrum van princenhage

Een kijkje in de winkel van Het Gele Huis in Princenhage

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Wil jij ook jouw unieke product aanbieden in de winkel van Het Gele Huis?

We zoeken voortdurend naar nieuwe bijzondere artikelen die passen binnen het concept van Het Gele Huis. Heb je als kunstenaar-of als ambachtelijk werkende creatieveling ook iets wat zou passen in ons assortiment? Neem contact op via info@hetgelehuisinprincenhage.com

handgemaakte producten zoals keramiek en spiegeltjes