Wat is Tijd?

Filosofie

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

twee handen en klokken die de lucht vliegen

vrijdagochtend
vr 6 okt 2023
t/m vr 20 okt 2023
inloop vanaf 10:00 uur
duur ca. 150 minuten
Haagsemarkt 6 achter

Door Eric van Waalwijk van Doorn

Meld je direct aan!

De filosofiecursus 2022/2023 in Het Gele Huis is afgerond en alle deelnemers vonden het zeer waardevol en interessant. Men waardeert de open en uitnodigende discussiesfeer. De cursus krijgt daarom een vervolg. In de maanden oktober/november 2023 en januari/februari 2024 wordt door filosoof Eric van Waalwijk van Doorn een tweede introductiecursus filosofie gegeven. Ditmaal over het onderwerp Tijd.

Ook deze cursus wordt in vier blokken gegeven, telkens drie vrijdagochtenden van 10:00 tot 12:30 uur. Per blok is er een lezing, een workshop en een boekbespreking. De cursus is interactief. Van de deelnemers wordt een actieve houding verwacht.

Het eerste blok gaat over de vraag Wat is Tijd? en vindt plaats op de vrijdagochtenden 6, 13 en 20 oktober 2023. De kosten per blok zijn € 32 voor drie bijeenkomsten.

Net als bij de succesvolle eerste introductiecursus filosofie is het uitgangspunt, dat filosofie, zeker met een onderwerp als Tijd, over ons dagelijks leven moet gaan – en daar iets aan toe kan voegen!
Deze cursus is onafhankelijk van de eerste cursus te volgen.

Praktische informatie en aanmelden

Dagdeel: vrijdagochtend
Aantal dagen: drie ochtenden
Datums: 6, 13 en 20 oktober 2023
Tijden: 10:00 – 12:30 uur
Aanvangsttijd: Verzoek een kwartier voor aanvang binnen te zijn.
Prijs: per blok € 32

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Mail dan naar dirkoudshoorn@ziggo.nl

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, mail dan naar dirkoudshoorn@ziggo.nl