Vanwege Vincent in Stedelijk Museum Breda & Blind Walls Gallery

Museumclub

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

gebouw van het stedelijk museum in breda

do 12 mei 2022
aanvang 11:00 uur
duur ca. 300 minuten
Haagsemarkt 6 achter

Ontmoetingsplaats bij het Stedelijk Museum Breda.

Tentoonstelling Vanwege Vincent

Het  laatste museumuitstapje op donderdag 12 mei is een bezoek aan het Stedelijk Museum Breda waar we een tentoonstelling gaan zien van kunstenaars die geïnspireerd zijn door het werk van Vincent van Gogh. We ontmoeten elkaar om 11:00 bij het Stedelijk Museum Breda en krijgen daar een rondleiding langs de tentoonstelling Vanwege Vincent. Daarna drinken we samen koffie met een broodje buiten het museum.

Blind Walls Gallery

We vervolgen onze uitstap met een wandeling langs ongeveer 12 muurkunstwerken uit de Blind Walls Gallery. Al deze kunstwerken bevinden zich in de buurt van het museum en zijn dus goed te belopen. Lanne Verheijen is onze gids dit keer. Er is bij de meeste werken ook een audiofragment te beluisteren via een QR code. Dat kost 99 cent per keer en je kunt dit samen met enkele mensen doen. We sluiten de dag af rond een uur of drie. Daarmee sluiten we ook een leuke en interessante eerste serie af van onze museumclub.

Meer informatie over het Stedelijk Museum Breda.
Meer informatie over Blind Walls Gallery.

In september komen we met een nieuw programma. We hopen dat iedereen zich weer opgeeft. Je kunt 1 strip inhalen als je een keer een uitstap of lezing gemist hebt.