Jasmijn van Arkel & Marjon Maasbommel – Het Gele Huis in Princenhage

Jasmijn van Arkel & Marjon Maasbommel

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Jasmijn van Arkel en Marjon van Maasbommel

vr 24 nov 2023
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
Haagsemarkt 6 achter
€ 7,50

Op vrijdagavond 24 november 2023 geven Jasmijn van Arkel en Marjon Maasbommel beide een voorstelling in Het Gele Huis.

Meld je direct aan!

Jasmijn van Arkel: Tenminste houdbaar tot

Tenminste houdbaar tot gaat over een jonge vrouw met een alles overheersende angst voor het verstrijken van de tijd en alles wat daarbij komt kijken. Theatraal en humoristisch verdwaalt Jasmijn in een wereld waarin waan en werkelijkheid versmelten en probeert ze niet alleen het publiek, maar ook zichzelf ervan te overtuigen dat de beste oplossing conservatie is!

Marjon van Maasbommel op het podium
Marjon van Maasbommel
Jasmijn van Arkel naast een diepvriezer
Jasmijn van Arkel

Marjon Maasbommel: Valtijd

Marjon neemt je mee in het gevecht tussen ambitie én het verlangen om stil te staan en te onderzoeken wat er nou écht toe doet in het leven. Geniet van elke dag, en als je sterft, sterf je vredig en heb je er voor gezorgd alle ‘vrienden’ die je in je leven hebt ontmoet, mooie woorden zullen spreken en huilend aan je kist staan. En zij zullen zeggen hoe slank, succesvol en knap je bent geweest.

Aanmelden

Praktische informatie

Vrijdagavond 24 november 2023
Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur

Aanmelden: via penningmeester@hetgelehuisinprincenhage.com

Let op: betaalde aanmeldingen krijgen voorrang. Meld je aan en betaal via onderstaand formulier. Je kunt tot 4 deelnemers aanmelden en betalen. Wil je meer deelnemers aanmelden? Neem dan contact op via e-mail.

Bedrag € –

Lees de Algemene Voorwaarden m.b.t. verkoop van tickets en deelname activiteiten.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.