Tripletour

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Jannes Laven, Rashid Dijks en Ben Kütterer

vr 22 dec 2023
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 180 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 10,00

Op vrijdagavond 22 december 2023 treden er drie cabaretiers met een kerstspecial op in Het Gele Huis: Jannes Laven, Rashid Dijks en Ben Kütterer. Cabaret in drievoud.

Jannes Laven

Tussenin

Jannes Laven

Jannes is een echte man. Daar is geen twijfel over mogelijk, maar wat is dat dan? Een echte man? Waar ligt de grens tussen man en vrouw? Kun je je als echte man ook een echte vrouw voelen of ben je dan gewoon een gast in een jurk?
Steeds weer opnieuw wordt Jannes geconfronteerd met deze vragen. Bij de fysiotherapeut, in bed met zijn vriendin, met zijn vrienden in de kroeg en bij zijn familie aan het kerstdiner. “Tussenin” is een coming out, of age voorstelling over een echte man die het gevoel heeft steeds weer opnieuw een coming out te moeten hebben, voor een onderwerp waar nog geen speciale feestdag voor

Rashid Dijks

Onder Constructie

Aan het begin heb je zoveel ideeën, zoveel dromen, de hele wereld ligt voor je open.
Maar dan komen langzaam de vragen:
• Wat voor mens wil ik worden? Wat is mijn plek in de wereld?
• Ben ik wie ik wil zijn of ‘n aangepaste versie van mezelf?
In deze voorstelling gaat Rashid op zoek naar antwoorden.
Hij geeft het publiek een rondleiding op de chaotische bouwplaats van zijn leven. “Waarom onderdrukken we onze inner gangster en kunnen Nederlands ook lekker roti maken?” Word je uiteindelijk de persoon die je wilt worden of blijf je je hele leven Onder Constructie?
In zijn jonge jaren was Ben een fantasierijke, dromerige jongen die de wereld zag als een grenzeloze en magische plek. Nu hij ouder is kijkt hij terug. Wat is ervan dat onbevangen kind overgebleven?

Rashid Dijks

Ben Kütterer

Voor later

Ben Kutterer

In deze voorstelling gaat Ben op zoek naar antwoorden. Hij neemt het publiek mee op een magische reis van het onschuldige kind zijn, naar de onzekere adolescentie, tot de chaotische volwassenheid.
De wegen die wij bewandelen zitten vol met ongeplande afslagen en bijzondere verrassingen, en waar die wegen heen gaan; dat is Voor later.

Meer informatie over Tripletour

Aanmelden voor Tripletour

Praktische informatie

Vrijdagavond 22 december 2023
Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur

Rashid Dijks treedt op in Het Gele Huis
Jannes Laven treedt op in Het Gele Huis
de cabaretiers van Tripletour ontvangen applaus