Cultuurpodium december 2020 (geannuleerd)

Cultuurpodium

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

deborah jacobs

za 19 dec 2020
inloop vanaf 14:30 uur
aanvang 15:00 uur
duur ca. 120 minuten
Dobbelsteen • Doelen 36
€ 5,00

We zijn voor de laatste keer te gast in de Dobbelsteen met het Cultuurpodium, waarbij twee dichters en één muzikante het publiek zullen vermaken. Al dienen we rekening te houden met de regels rondom corona, toch wordt het weer een prettige middag met woord en klank.

Louis van Londen

Dichter en organisator van dichtpodium De Groene Fee, Louis van Londen, komt optreden met bijna “alledaagse” poezie die mensen weet te treffen. Hij zal dankbaar gebruik maken van zijn eerste bundel Ik vind je uit op papier.

Deborah Jacobs

Deborah Jacobs is altijd bereid om de middag op te fleuren met haar muzikale repertoire dat bestaat uit diverse soorten muzikale uitstapjes. Ze kan putten uit een zeer breed repertoire dat zich uitspreidt van blues, rock tot allerlei ballads.

Bob Kalkman

Bob Kalkman is de tweede dichter die komt optreden met zijn gedichten over “pijn, ontaarde jeugd en vallen en opstaan”. Zijn gedichten zijn wel heel persoonlijk, maar tegelijkertijd van een zodanig poëtisch gehalte dat ze de luisteraar en lezer ontvankelijk maken voor zijn woorden.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 19 december 2020 (geannuleerd)Tijd: 15:00 – 17:00
Locatie: De Dobbelsteen Doelen 36 Breda
Entree: € 5,00. Contante betaling bij de Dobbelsteen.

Deze bijeenkomst verloopt corona-proof. Een maximum aantal deelnemers, ruime afstand en svp mondkapje meebrengen.