Cultuurpodium juli 2020

Cultuurpodium

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

groene bladeren en portretfoto's van diverse dichters en muzikanten

za 25 jul 2020
inloop vanaf 14:30 uur
aanvang 15:00 uur
duur ca. 120 minuten
Tuin van van Huize Meertensheim
€ 5,00

Hans F. Marijnissen, Pien Storm van Leeuwen, Deborah Jacobs, Rosetti van der Heijden en Rachelle Hardes treden op 25 juli 2020 op in de tuin van Huize Meertensheim.

Hans F. Marijnissen

Hans F. Marijnissen is een dichter die vaak publiceert en veel optreedt in Nederland en België. Hij gaf romans uit en 5 dichtbundels, en staat in tientallen bloemlezingen. Zijn inspiratie haalt hij vooral uit de mens en de natuur. Muziek is eveneens een passie.

Pien Storm van Leeuwen

Pien Storm van Leeuwen is een bekende dichteres met een uitgebreid oeuvre vooral over de natuur, en daarnaast heeft ze een groot aantal Poosplaatsen ingericht. Ze werkt met tal van kunstenaars aan bundels over Brabants landschap.

Deborah Jacobs

Deborah Jacobs is muzikaal een wonderlijk iemand, want zij speelt niet alleen basgitaar en gitaar, maar ze zingt daarbij in allerlei talen. Van rock tot het poëtische lied. Ze vormt nu een duo met Rosetti van der Heijden met als naam Rosetti en Giachetti.

Rosetti van der Heijden

Rosetti laat zich graag inspireren door kleinkunst en klassiek en ook country en folkmuziek heeft haar liefde. Ze laat hieruit een kleine selectie horen, samen met haar muzikale partner.

Rachelle Hardes

Rachelle Hardes schrijft beeldend en reflectief over wat haar bezig houdt in haar leven en dat van anderen. Haar bundel heet “Het huis van de schaduw”, waarin ze met diepgang schrijft, maar tegelijkertijd zijn haar gedichten toegankelijk.

Praktische informatie

Cultuurpodium juli 2020

Datum: Zaterdagmiddag 25 juli 2020
Locatie: Haagweg 356
Inloop vanaf 14:30 uur
Aanvang om 15:00 uur
Entree € 5,00
Duur programma tot circa 17:00 uur
Vrienden van Het Gele Huis hebben vrij entree op vertoon van Vriendenpas.