Charpentier, Yazvin, de Boer en Krowinkel

Cultuurpodium

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Kees van Meel

za 23 mrt 2024
inloop vanaf 14:30 uur
aanvang 15:00 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 5,00

Op zaterdag 23 maart 2024 treden Stijn Charpentier, Devorah Yazvin en het duo Karen de Boer en Ada Krowinkel op. In de pauze verzorgt Deborah Jacobs de muziek.

Stijn Charpentier

Stijn Charpentier zingt stevige luisterliedjes waarbij hij zichzelf begeleidt met een akoestische gitaar. Er zit wat folk in, een beetje punk, een flinke scheut reggae en af en toe hoor je dat Stijn in een ‘vorig leven’ hiphop heeft gemaakt. Deze eigenwijze muzikant deelt graag met zijn publiek wat hij allemaal ziet, zoekt en vindt. Niet te ingewikkeld, maar puur en oprecht.

Stijn Charpentier met een gitaar
Stijn Charpentier

Devorah Yazvin

Devorah Yazvin op een podium
Devorah Yazvin

Devorah Yazvin (2003) heeft samengewerkt met onder andere Mensen Zeggen Dingen, Bibliotheek Gelderland-Zuid en heeft eerder op het podium gestaan in het Goffert Stadion voor VO-campus. Ze won de Nijmeegse hekeldichtenwedstrijd met haar gedicht ‘Gepeperde Ui’. Momenteel is Devorah gefascineerd door de koelbloedige maffia en werkt ze aan een bundel hierover. Daarnaast schrijft ze ook luchtige gedichten, variërend van haar fascinatie voor sexy bussen tot themagedichten voor diverse gelegenheden.

Those were the days

Karen de Boer en Ada Krowinkel

Stap terug in de tijd en laat je meevoeren met Karen de Boer en Ada Krowinkel. Dit duo brengt een mix van verhalen, gedichten en beelden in hun optreden: “Those were the days”. Karen de Boer, dichter, en Ada Krowinkel, verhalenmaker, nemen je mee op een reis door herinneringen. Het is een ontmoeting tussen woord en beeld, waarbij elk verhaal en elk gedicht in elkaar overvloeien en elkaar aanvullen. Als publiek word je uitgenodigd om te reflecteren op je eigen dierbare herinneringen en momenten.

Karen de Boer draagt voor
Karen de Boer
Ada Krowinkel
Ada Krowinkel

Praktische informatie

Zaterdagmiddag 23 maart 2024
Inloop vanaf 14:30 uur
Aanvang om 15:00 uur
Duur programma tot circa 17:00 uur
Entree € 5,00
Vrienden van Het Gele Huis hebben vrij entree op vertoon van Vriendenpas.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.