Hans F. Marijnissen, Rachelle Hardes en Sonny Rering

Cultuurpodium

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Sonny Rering zanger en gitarist

za 26 feb 2022
inloop vanaf 14:30 uur
aanvang 15:00 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 5,00

Na het afgelaste Cultuurpodium van januari gaan we nu weer echt aan de bak met twee dichters en een muzikant.

Dichter Hans F. Marijnissen

Dichter Hans F. Marijnissen publiceert veel en treedt vaak op in Nederland en België. Hij gaf romans uit en diverse dichtbundels, en staat in tientallen bloemlezingen. Zijn inspiratie haalt hij vooral uit de mens en de natuur. Drie volgende bundels zijn in ontwikkeling: Neerslagen, het geïllustreerde Overwegen en Handelen, en het experimentele Onderuit (medio 2022). 

Hans Marijnissen dichter
Hans F. Marijnissen

Dichter Rachelle Hardes

Rachelle Hardes
Rachelle Hardes

Rachelle Hardes komt uit Hoofddorp. In 2018 publiceerde zij haar eerste bundel Het huis van de schaduw, waarmee zij regelmatig optreedt op diverse podia. Met haar beeldende manier van schrijven voert ze de lezer mee. In haar eigen woorden: “Het mooiste is als bepaalde gedichten, al zijn ze persoonlijk, herkenbaar zijn en in die zin iets kunnen betekenen, openbreken of wellicht kunnen inspireren.”

Muzikant Sonny Rering

De muziek komt deze keer van Sonny Rering, een door  de wol geverfde muzikant met zang en gitaar. Sony is ‘helemaal gek’ van Americana en dat is in zijn repertoirekeuze vaak goed te merken. Na in talloze bands te hebben gespeeld, is hij nu vooral solo bezig met het verzorgen van optredens binnen verzorgingshuizen voor demente bejaarden en tijdens de kerkdiensten in gevangenissen.

Sonny Rering zanger en gitarist
Sonny Rering

In de pauze verzorgt Deborah Jacobs de muziek, zodat het drankje nog beter smaakt. Vanwege carnaval zal de muziek tijdens het Cultuurpodium ook een wat losser karakter hebben.