José Aerts, Nelleke Lamme-den Boer en Geejee

Cultuurpodium

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

José Aerts, Nelleke Lamme-den Boer en Geejee

za 27 mei 2023
inloop vanaf 14:30 uur
aanvang 15:00 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 5,00

Op zaterdag 27 mei 2023 is er weer een Cultuurpodium in Het Gele Huis. Tussen 15:00 uur en 17:00 uur zijn er optredens van dichters José Aerts en Nelleke Lamme-den Boer, en liedjesschrijver Geejee in de mooie zaal van Het Gele Huis.

José Aerts

José Aerts heeft een podium in Amsterdam, Het Shaffy Huis, waar ook poëzie op het programma staat. Bij het Cultuurpodium komt ze met haar eigen gedichten. Ze is vanuit beeldende kust ook naar de poëzie gegaan, wat haar veelzijdigheid ten goede komt. Samenwerking met collega’s en installaties zijn favoriet, evenals land art en  fotografie. 

José Aerts

Nelleke Lamme-den Boer

Nelleke Lamme - den Boer

Nelleke Lamme-den Boer dicht korte poëzie, mijmeringen die vooral gelezen willen worden, maar bij haar optredens weet ze de luisteraars zeer goed te boeien met haar voordracht. Haar korte optredens hebben een sterke band met elkaar wat inhoud betreft. 

Geejee

Geejee is zanger, gitarist en songschrijver van Nederlandstalige liedjes. Zijn enigszins cabaret-achtige teksten begeleidt hijzelf op gitaar en ze laten het publiek meegenieten van mooie teksten. Tijdens Coronatijd was hij als het ware gedwongen tot met “zo weinig middelen” zijn liedjes vast te leggen op een EP. Reactie hierop: “De EP van Geejee doet hopen op meer Nederlandstalig werk van zijn hand.” Herkenning, stof tot nadenken, het zit in het optreden van deze Bredanaar.  

Gee Jee

Praktische informatie

Zaterdagmiddag 27 mei 2023
Inloop vanaf 14:30 uur
Aanvang om 15:00 uur
Entree € 5,00
Duur programma tot circa 17:00 uur
Vrienden van Het Gele Huis hebben vrij entree op vertoon van Vriendenpas.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.