Muriël Kasmin, Luk Paard en Thirza Eileen

Cultuurpodium

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Luk Paard met een microfoon

za 23 sep 2023
inloop vanaf 14:30 uur
aanvang 15:00 uur
Haagsemarkt 6 achter
€ 5,00

Op zaterdag 23 september 2023 vullen twee dichters en een jonge zangeres op gitaar vullen – Muriël Kasmin, Luk Paard en Thirza Eileen – met een mooie mix het podium.

Beeldend kunstenaar, dichter en prozaïst Muriël Kasmin

Muriel Kasmin

Emotie, woord en beeld verpakt zij op canvas; met digitale pen bevolkt zij de blanco regels met humor, erotiek, maatschappij, filosofie en psychologie.
Ze treedt op allerlei locaties op. Zelf zegt ze over haar gedichten: “Poëzie is voor mij met zinnen schilderen om emoties te kunnen uiten die in mijn keel blijven hangen”.

Poetry-performer Luk Paard

Luk Paard, “een poetry-performer loving the rock’n roll” noemt hij zichzelf, is van overal maar nog het meeste van deze wereld. Van jongsaf is hij actief op het podium en nam hij tijdens zijn adolescentiejaren deel aan de Punkscène.
De dag van vandaag heeft hij nog geen greintje verloren van de spirit van destijds. Wat hij schrijft is uit het leven en de bezieling en zijn kenmerkende gedrevenheid zijn permanent aanwezig.

Luk Paard met een microfoon

Muzikant Thirza Eileen

Thirza Eileen

Thirza Eileen speelt en zingt tegen het cabaret aanleunende teksten. Ze is niet bang om stevige teksten te zingen over diverse onderwerpen. Zichzelf begeleidend op gitaar striemt ze het publiek af en toe weldadig of gewelddadig. In ieder geval een interessant optreden.

Praktische informatie

Cultuurpodium september 2023

Zaterdagmiddag 23 september 2023
Inloop vanaf 14:30 uur
Aanvang om 15:00 uur
Entree € 5,00
Duur programma tot circa 17:00 uur
Vrienden van Het Gele Huis hebben vrij entree op vertoon van Vriendenpas.