Culture Nomads • Conchita

Muziek

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Conchita in Chileense klederdracht en Lorenzo met een gitaar staan in een groene tuin

vr 19 apr 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 7,50

Als broer en zus hebben Lorenzo en Conchita van kleins af aan samen muziek gemaakt. Met hun kleurrijke achtergrond van Chileense, Zwitserse en Nederlandse roots en vele omzwervingen over de wereld is er een bont repertoire ontstaan in diverse muziekstijlen en talen.

Muzikanten Culture Nomads

  • Conchita Barbé Vicuña • zang en kleine percussie
  • Lorenzo Lincan Brandli • gitaar, zang en muziek-arrangementen

Culture Nomads treedt regelmatig op in Nederland en Duitsland. Evergreens uit Noord- en Zuid-Amerika, Spanje, Frankrijk en Portugal gaan naadloos over in Ierse folk, country, rockabilly en bekende popballades van de laatste 50 jaar. Kortom: voor ieder wat wils!

Aanmelden en praktische informatie

Vrijdagavond 19 april 2024
Inloop vanaf 20:00 uur
Aanvang om 20:30 uur
Entree € 7,50
Entree voor Vrienden van Het Gele Huis € 5,00

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.