De rijkdom van het Nederlandse luisterlied – Het Gele Huis in Princenhage

De rijkdom van het Nederlandse luisterlied

Muziek

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Tonnie Meinhardt en Noel Casteleyn

vr 31 mei 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 90 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 7,50

Noël Casteleyn (zang) en Tonnie Meinhardt (piano) putten bij hun concerten zowel uit het klassieke repertoire als uit het rijke arsenaal aan Nederlandse liedjes.

Meld je direct aan!

Voor deze vrijdagavond kiezen Noël en Tonnie voor de prachtige teksten en melodieën die Jules de Corte, Paul van Vliet, Frans Halsema, Toon Hermans, Liesbeth List en Ramses Shaffy ons nalieten. In het bijzonder staan Tonnie en Noël met meerdere liederen deze avond stil bij ‘Jules de Corte 100 jaar’; deze ‘Schubert van de lage landen’ werd in 1924 geboren en schonk ons maar liefst meer dan 3000 liederen! Jules de Corte is niet meer, maar zijn prachtige teksten en liederen leven gelukkig voort. Graag tot ziens op deze avond met rijke teksten, melodieën, zang en piano en beeldillustraties.

Noël maakte als koorzanger deel uit van een aantal koren, maar trad ook op als solist in de Matthäus- en Johannespassion en cantates van Bach, maar ook in werken van andere componisten. Op dit moment maakt hij deel uit van het befaamde koor The Gents. Meer informatie over Noël Casteleyn

Tonnie begeleidt verschillende musici en maakt deel uit van een pianotrio.

Aanmelden voor optreden Noël Casteleyn en Tonnie Meinhardt

Praktische informatie

Vrijdagavond 31 mei 2024
Inloop vanaf 20:00 uur
Aanvang om 20:30 uur
Entree € 7,50

Aanmelden: via kleinkunst@hetgelehuisinprincenhage.com of onderstaand betaalformulier

Betaalde aanmeldingen krijgen voorrang. Meld je aan en betaal via onderstaand formulier. Je kunt tot 4 deelnemers aanmelden en betalen. Wil je meer deelnemers aanmelden? Neem dan contact op via e-mail.

Bedrag € –

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.