Jazzband High Five Plus – Het Gele Huis in Princenhage

Jazzband High Five Plus

Muziek

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Jazzband High Five Plus

vr 15 nov 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 7,50

Jazzband High Five Plus is een podiumformatie met minder bekende, maar daardoor zeer verrassende nummers in de New Orleans traditie.

Meld je direct aan!

Het speelplezier uit de oude jazz, de popmuziek van tussen de twee wereldoorlogen, proberen zij over te brengen op hun publiek. Dat speelplezier van de acht muzikanten van High Five Plus spat er van af bij elk optreden. Maak kennis met de spelvreugde en hun veelal eigenzinnig repertoire.

Leden Jazzband High Five Plus in het begijnhof van Breda

De High Five Plus-muzikanten zijn als Bredanaars opgegroeid met de muziek die zij sinds 1971 hebben mogen horen tijdens de Bredase Jazzfestivals.

Aanmelden voor optreden High Five Plus

Vrijdagavond 15 november 2024
Inloop vanaf 20:00 uur
Aanvang om 20:30 uur
Eindtijd om 22:30 uur
Entree € 7,50

Aanmelden via muziek@hetgelehuisinprincenhage.com

Betaalde aanmeldingen krijgen voorrang. Meld je aan en betaal via onderstaand formulier. Je kunt tot 4 deelnemers aanmelden en betalen. Wil je meer deelnemers aanmelden? Neem dan contact op via e-mail.

Bedrag € –

Lees de Algemene Voorwaarden m.b.t. verkoop van tickets en deelname activiteiten.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.