Zangensemble Bocca Bella

Muziek

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Vijf vrouwen op en bij een schommel in een groene tuin

woensdagavond
wo 28 dec 2022
inloop vanaf 19:30 uur
aanvang 20:00 uur
duur ca. 90 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 7,50

Kersttijd nadert met rasse schreden. Het Bredase zangensemble ‘Bocca Bella’ brengt op woensdagavond 28 december 2022 met veel plezier een ontspannen, gevarieerd en warm winters kerstconcert in Het Gele Huis.

Behalve de traditionele Christmas carols staan er tal van klassieke tot swingende liederen op het programma.

Italiaans voor mooie mond

Bocca Bella – Italiaans voor mooie mond – is een Bredaas zangensemble, bestaande uit vijf enthousiaste vrouwen: Suze, Maartje, Marleen, Janneke en Irene. Vriendschap is voor hen dé basis voor het samen zingen. Bij dit concert Warm december mag Bocca Bella rekenen op begeleiding door pianist Ronald en contrabassist Ron. Met Ron erbij staan er maar liefst drie Princenhagenaars voor u op de bühne!

Het ensemble heeft in zijn jarenlange bestaan een repertoire van zeer uiteenlopende muziekstijlen opgebouwd en diverse samenwerkingen met andere muzikanten op zijn naam staan.

De dames hebben er plezier in om naast de bekende locaties zoals kerk en schouwburg juist ook op te treden op verrassende plekken. Van romantische tuinen in Princenhage tot pittoreske binnenplaatsjes in Spanje en Portugal en – niet te vergeten – een fietsenstalling. Ook is Bocca Bella een graag geziene gast voor het brengen van een muzikale ode bij feestjes en ceremonies.

Vijf vrouwen op en bij een schommel in een groene tuin

Praktische informatie

Woensdagavond 28 december 2022
Inloop vanaf 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur
Entree € 7,50