Listen with your eyes

MuziekSalon Spronk

Georganiseerd door Muzieksalon Spronk

Muziekblad met muzieknoten in een donkere kleur en lichte kleur waardoor er twee ogen zichtbaar worden

do 21 apr 2022
inloop vanaf 19:45 uur
aanvang 20:15 uur
Haagsemarkt 6 achter
€ 15,00

Muzieksalon Spronk voor de eerste keer in Het Gele Huis in Princenhage!

Op 21 april in het Gele Huis in Princenhage kun je luisteren naar het programma Listen with your eyes van Muzieksalon Spronk in Het Gele Huis. Met Bach, Brahms, Philip Glass en Arvo Pärt.

Een ogenschijnlijk heel andere Muzieksalon dan gewoonlijk, maar het is er een die draait om, waar het bij Muzieksalon Spronk altijd om draait: in aanraking komen met schoonheid.

Sylvie van der Haar, coach en trainer, neemt je mee in de kunst van het observeren en maakt daarbij gebruik van Beeldende Kunst.

Op eenzelfde manier stapt pianiste Jetje van Wijk, via prachtige symfonieën mét je, de wereld der muziek binnen en probeert celliste Astrid Schijns je te betoveren met haar mooie instrument.

Muziek en kunst kunnen soms met slechts één enkele lijn, één enkele toon een pallet van gevoelens oproepen en als een krachtige vuurpijl de onmiddellijke weg naar het hart vinden.

De nieuwe locatie Het Gele Huis in Princenhage belooft een heerlijke plek te zijn voor deze, op één na laatste Muzieksalon van het seizoen, waarin wij je uitnodigen tot kijk-luisteren” Wat dát is, moet je komen ervaren.

Datum: donderdag 21 april om 20.15
Tijden: inloop 19.45. Aanvang 20.15
Entree: € 15 p.p. incl. kopje koffie vooraf, glaasje wijn na afloop