Roest door TheateR TzTZeeland – Het Gele Huis in Princenhage

Roest door TheateR TzTZeeland

Toneel

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Tamara van As en Mels Hoogenboom zitten op een podium

vr 27 okt 2023
inloop vanaf 19:30 uur
aanvang 20:00 uur
Haagsemarkt 6 achter
€ 10,00

Roest is een humoristische voorstelling vol met ongemak, geschreven door Jibbe Willems. Kan het? Dat het in één ogenblik besloten ligt dat je bij elkaar past? Klopt het dat ik jou, een onbekende, in één oogopslag herken? Wel verwarrend.

Meld je direct aan!

Toneelvoorstelling Roest

In de wereld waarin tinderen een werkwoord is geworden en First Dates een zeer geliefd televisieprogramma, is het geenszins zo dat eerste ontmoetingen verlopen zoals gehoopt of gepland. Sterker, het kan echt zeer ongemakkelijk worden, die eerste keer. En over dat ongemak gaat de voorstelling ‘Roest’. Twee mensen die, nota bene, op twaalf hoog in de flat tegenover elkaar wonen, en elkaar zonder dat ze dat van elkaar weten bespieden met een verrekijker, komen elkaar in het café tegen en besluiten samen naar zijn huis te gaan. Zij blijft hopen, dat het kan, dat alles in één keer klopt, en hij probeert haar te verleiden met al dan niet grappige grapjes. Zal het gaan kloppen tussen hen, of blijft alles een grote grap?

TheateR TzTZeeland

Tamara van As en Mels Hoogenboom vormen sinds 2020 TheateR TzTZeeland. Al jaren heeft het duo ervaring als acteur in films en op het toneel in diverse gezelschappen. TheateR TzT brengt kleinschalige theaterproducties. Van een optreden van ongeveer drie kwartier uit eigen repertoire tot een avondvullend toneelstuk van Hugo Claus.

Geluidstechniek: Ali Pankow

Aanmelden

Praktische informatie

Vrijdagavond 27 oktober 2023
Inloop voorstelling vanaf 19:30 uur
Aanvang voorstelling 20:00 uur

Aanmelden: via penningmeester@hetgelehuisinprincenhage.com

Let op: betaalde aanmeldingen krijgen voorrang. Meld je aan en betaal via onderstaand formulier. Je kunt tot 4 deelnemers aanmelden en betalen. Wil je meer deelnemers aanmelden? Neem dan contact op via e-mail.

Bedrag € –

Lees de Algemene Voorwaarden m.b.t. verkoop van tickets en deelname activiteiten.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.