Kom ukelele spelen

Workshop | Muziek

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Evelyn Brouwers met een ukelele

donderdagavond
do 10 nov 2022
inloop vanaf 19:30 uur
aanvang 20:00 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter

Workshop wordt gegeven door Evelyn Brouwers.

Dat is weer eens wat anders! Voor deelname hoef je niet de ambitie te hebben om een virtuoos te worden. Kennis van muziek is niet nodig. Op de ukelele kun je met wat instructie al snel resultaat bereiken. Juist daarom is het instrument geschikt om er een avond mee aan de slag te gaan.

Evelyn Brouwers maakt je wegwijs. Je krijgt je eigen ukelele en een cursusboekje in bruikleen en voor je het weet zit je te spelen. Een ritmebox/geluidsapparatuur draait mee. Je leert de beginselen van het ukelele spelen en aan het einde van de workshop kun je minstens één lied spelen.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur (met een pauze). Maar wie weet smaakt het naar meer? Via mail krijg je desgewenst het cursusboekje (pdf) toegestuurd. Zo kun je thuis gewoon verder oefenen (met een eigen ukelele). Succes en plezier verzekerd!

Over Evelyn Brouwers

Workshopleider is Evelyn Brouwers is van Ukelel4U. Zij is ukelele docent en geeft workshops door heel het land. Bevlogen om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met muziek en de ukelele. Muziek is heel haar en passie en daarom wil zij graag iedereen laten ervaren hoe heerlijk ontspannen, leuk, inspirerend en geweldig ukelele spelen is! En dat je er gewoon ‘happy’ van wordt!
Meer informatie over Evelyn Brouwers

Praktische informatie workshop ukelele spelen

Donderdagavond 10 november 2022
Inloop vanaf 19:30 uur
20:00 – 22:00 uur
Max. 18 deelnemers per workshop
Prijs: € 18,50. Inclusief gebruik ukelele.