Koorworkshop

Ervaar hoe fijn het is om samen te zingen!

Daarvoor organiseren we een workshop koorzang tijdens één avond. Of je al veel ervaring hebt of juist helemaal niet, het maakt niet uit. Onder leiding van Maria Kuijpers-van Leeuwen wordt het een heerlijke belevenis.

Na het inzingen, waarbij de stemmen worden losgemaakt, worden canons gezongen. Dat is een relatief eenvoudige manier van meerstemmige koorzang. Daarna wordt, om in de sfeer van Het Gele Huis te blijven, het prachtige lied Vincent van Don McLean ingestudeerd.

DE WORKSHOPLEIDER

De koorworkshop wordt geleid door Maria Kuijpers-van Leeuwen. Dat is haar wel toevertrouwd. Zij weet als geen ander een fijne sfeer te kweken en neemt iedereen mee in de actieve muziekbeoefening. Zij voltooide de Pedagogische Academie met als specialisatie muziek en verzorgde vele jaren de muzieklessen op de basisschool waar zij les gaf. Ze heeft ruime koorervaring, als zangeres en als dirigente. Daarnaast is ze erg actief als bestuurder van muziekgezelschappen en organisator van concerten en concertreizen. Ze zingt in gemengd koor Cantabile en is al 15 jaar de inspirerende en deskundige dirigent van Cantabile Plus.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie: iedereen die wil zingen, met of zonder ervaring, ongeacht leeftijd en kennis van muziek(schrift)

Wanneer:  vrij 10 juni

Tijden: 20:00, inloop tussen 19:30- 19.45. Graag op tijd binnen zijn.
Kosten:  € 10,00, inclusief bladmuziek

Aanmelden https://hetgelehuisinprincenhage.com/aanmelden/