De kale zangeres • Het Breda’s Theater

Toneel

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

ballon met erop gestekend een gezicht

vr 29 nov 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 90 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 12,50

Informele reprise door Het Breda’s Theater

De Kale Zangeres, geschreven in 1950, staat bekend om zijn scherpe satire en uitdagende kijk op communicatie. Het is misschien wel hét hoogtepunt uit de carrière van de Frans-Roemeense, absurdistische schrijver Eugène Ionesco (1909-1994).



Meld je direct aan!

Dit eigenaardige toneelstuk speelt zich af in de woning van een doodnormaal Brits echtpaar, Mr. en Mrs. Smith. Hun alledaagse gesprekken met hun goede vrienden, Mr. en Mrs. Martin, ontaarden al snel in een chaotische en surrealistische woordenbrij. Een voorstelling met onverwachte wendingen, bizarre personages en geestige dialogen.

Het Breda’s Theater

Het amateurtoneelgezelschap dat al sinds 1991 actief is in Breda, is een dynamische club met enthousiaste leden die jaarlijks een mooie productie op de planken zet. Vaak eigentijdse tragikomedies maar het repertoire is zeer divers. Bestaande stukken van bekende en minder bekende schrijvers worden afgewisseld met eigen producties. Dit keer kozen zij voor een beroemd absurdistisch stuk De kale zangeres. Regisseur Marieke Reijnen gaf er haar eigen interpretatie aan, met regie assistent en dramaturg Romy Struik.

Groepsfoto Het Breda's Theater

Aanmelden voor De kale zangeres door Het Breda’s Theater

Praktische informatie

Vrijdagavond 29 november 2024
Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Einde voorstelling 22:30 uur
Entree € 12,50

Aanmelden via kleinkunst@hetgelehuisinprincenhage.com

Betaalde aanmeldingen krijgen voorrang. Meld je aan en betaal via onderstaand formulier. Je kunt tot 4 deelnemers aanmelden en betalen. Wil je meer deelnemers aanmelden? Neem dan contact op via e-mail.

Bedrag € –

Lees de Algemene Voorwaarden m.b.t. verkoop van tickets en deelname activiteiten.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.