Carla Gerritzen en Fred Sonnega

Het Gele Huis Galerie | Expositie

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage Handgemaakt door Carla Gerritzen Handgemaakt door Fred Sonnega

oude boom in grijstinten - Getekend-door-de-tijd

vr 5 apr 2024
t/m zo 28 apr 2024
Haagsemarkt 6 achter

Getekend door de tijd

Van vrijdag 5 t/m zondag 28 april 2024 is er in Het Gele Huis een tentoonstelling met het werk van fotograaf Fred Sonnega en beeldend vormgever Carla Gerritzen (Cager).

Op zondag 7 april 2024 opent Ben Verschuren om 14:30 uur de expositie Getekend door de tijd. Met muzikale omlijsting door luitgitaarspeler Erik-Jan van Schravendijk.

Monumentale onderwerpen in de natuur en architectuur zijn Fred’s inspiratiebronnen voor zijn fotografie. Licht en structuur, een spoor van vergankelijkheid, bepalen het moment van het vastleggen. Meer informatie over Fred Sonnega

Opgeleid als grafisch ontwerper bleef Carla altijd vrij werk maken. Wanneer lijkt een olifant nog een olifant, een vogel nog net of net geen vogel meer? Waar eindigt de mens en begint het beest? Waar ligt de grens tussen werkelijkheid en fantasie? Vaak met een knipoog reageert zij op uitspraken en gebeurtenissen. Of haar tekeningetjes worden uitgewerkt tot o.a. brieven, kaarten, draadfiguren en tafeltotems. Meer over Carla Gerritzen (Cager)

kaart met teksten en tekeningen