Tripletour 2024 – Het Gele Huis in Princenhage

Tripletour 2024

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Jannes Laven, Rashid Dijks en Ben Kütterer

vr 21 jun 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 10,00

Jannes, Rashid en Ben komen terug!

Na een zeer geslaagde editie van de kerstspecial van de Tripletour, komen de drie cabaretiers Jannes Laven, Rashid Dijks en Ben Kütterer nu terug met nieuw materiaal. Net als de vorige editie worden verhalen verteld en grappen gemaakt.

Meld je direct aan!

Deze keer komt het optreden echter vooral in het teken van Muziek! Nieuwe teksten, bestaande liedjes en melodieën die al een tijdje in de la lagen. Het komt allemaal voorbij aan de nu al onvergetelijke avond. Neem vrienden en kennissen mee om deze aanstormende talenten te aanschouwen.

De drie jonge cabaretiers Jannes Laven, Rashid Dijks en Ben Kütterer zijn in 2023 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, dé cabaretopleiding van Nederland. Eind 2023 zijn ze gestart met de eerste serie Tripletour in verschillende theaters in Nederland en Belgie. Op 22 december 2023 waren ze in Het Gele Huis met een speciale kerst-editie.

Meer informatie over Tripletour

Jannes Laven treedt op in Het Gele Huis
Rashid Dijks treedt op in Het Gele Huis

Aanmelden voor Tripletour 2024

Praktische informatie

Vrijdagavond 21 juni 2024
Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Einde voorstelling 22:30 uur
Entree € 10,00
Entree voor Vrienden van Het Gele Huis € 7,50

Aanmelden via kleinkunst@hetgelehuisinprincenhage.com

Betaalde aanmeldingen krijgen voorrang. Meld je aan en betaal via onderstaand formulier. Je kunt tot 4 deelnemers aanmelden en betalen. Wil je meer deelnemers aanmelden? Neem dan contact op via e-mail.

Bedrag € –

Lees de Algemene Voorwaarden m.b.t. verkoop van tickets en deelname activiteiten.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.