Museumclub 2022 – 2023

De museumclub biedt dit seizoen opnieuw een gevarieerd programma dat start op 6 oktober om 10 uur in Het Gele Huis.

Gevarieerd programma

In januari 2023 staat een spectaculaire tentoonstelling van fotokunstenaar Tim Walker in de Rotterdamse Kunsthal op het programma. Maart is het op veler verzoek de beurt aan een bezoek aan Voorlinden voor de tentoonstelling van Rinus van der Velden. En in april gaan we naar het vernieuwde Museum Arnhem, waar we ons laten verrassen door het actuele aanbod.

Programma Museumclub 2022 – 2023

Mooie waardering

Uit een onderzoekje dat we in juni hebben gehouden onder onze leden blijkt de tevredenheid groot te zijn over zowel de organisatie als de inhoud en het aanbod van de musea. We krijgen een 8,4 gemiddeld. Dat is een mooi cijfer waar we heel blij mee zijn.

Informatie Museumclub

We hebben nu 30 leden en enkele mensen op de wachtlijst. De contributie bedraagt € 50, exclusief eventuele entreekosten en vervoerskosten. De contributie besteden we vooral aan gidsen en museumdocenten of een bijdrage aan gezamenlijk vervoer. Voor enkele bezoeken nodigen we van te voren een museumdocent of deskundige uit die ons meer vertelt over het werk dat we gaan zien. Deze avonden in Het Gele Huis zijn ook toegankelijk voor niet-leden tegen een bescheiden entreeprijs van € 7,50. Andere bezoeken regelen we ter plekke een gids.

Aanmelden en contact opnemen via museumclub@hetgelehuisinprincenhage.com

Tentoonstellingen en musea al bezocht