Vonne Janssen-Hoefsloot en Roeland Frank Hoefsloot

Het Gele Huis Galerie | Expositie

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage Handgemaakt door Roeland Frank Hoefsloot Handgemaakt door Vonne Hoefsloot-Jansen

een schilderij en een beeld

vr 1 mrt 2024
t/m zo 31 mrt 2024
Haagsemarkt 6 achter

EigenZinnig

Tijdens de expositie in maart 2024 worden schilderijen van Vonne Vonne Janssen-Hoefsloot en beelden en keramiek van Roeland Frank Hoefsloot getoond.

Opening tentoonstelling EigenZinnig

Op zondag 3 maart 2024 opent Jorinde Hoefsloot om 15:00 uur de tentoonstelling EigenZinnig. Jorinde Hoefsloot is directeur van De Kleine Tiki, school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling in Breda.

Op zondag 10 maart 2024 zijn er om 15:00 uur optredens van JOS aniz GEETAR en TakandBand. Meer informatie over EigenZinnige Muziek.

Vonne Janssen-Hoefsloot: “Waar de hemel de aarde raakt ontstaat mijn werk”. Zij werkt vanuit een diepe verbinding met de mens en de natuur en brengt dit al schilderend tot leven. De magie van licht en energie is haar drijfveer en kompas.

In deze tentoonstelling toont Roeland Frank Hoefsloot overwegend vreugdevolle mensfiguren gecreëerd uit een combinatie van drijfhout en keramiek. Een mooi stuk drijfhout brengt in hem een creatief keramisch proces op gang en nodigt uit tot een innerlijke reis langs culturen waar hij diep verbinding mee voelt.

Roeland en Vonne hebben een atelier in Breda en in Normandië. Zij zijn de oprichters van De Kleine Tiki: School voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling in Breda. De Kleine Tiki bestaat sinds 1995. Meer over De Kleine Tiki