Vazen van wollen dekens

Winkel | Woonaccessoires

Handgemaakt door Marina Muskens

vaas gemaakt van een wollen deken

In onze winkel vind je naast unieke artikelen van lokale kunstenaars, informatie over Princenhage en het leven van Vincent van Gogh in Princenhage en omgeving. Meer over de winkel van Het Gele Huis

Deze stijlvolle vazen zijn handgemaakt door Marina Muskens van wollen dekens. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en patronen. Door het duurzaam hergebruik van wollen dekens heeft elke vaas een unieke uitstraling. Geen enkele vaas is hetzelfde.

Kom naar de winkel van Het Gele Huis om de mooie vazen te bekijken. De vazen worden regelmatig aangevuld met nieuwe exemplaren.

Mooi om je interieur mee op te fleuren of om cadeau te geven.

vazen van geruite dekens
2 vazen gemaakt van wollen dekens met knuffelbeestjes.

Meer producten van Marina Muskens

 • Vazen van wollen dekens

  Vazen van wollen dekens

  Deze stijlvolle vazen zijn handgemaakt door Marina Muskens. Door het duurzaam hergebruik van wollen kwaliteitsdekens heeft elke vaas een unieke uitstraling.

  Bekijk dit product

 • Lieve knuffelbeestjes

  Lieve knuffelbeestjes

  De schattige beestjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Het duurzaam hergebruik van wollen dekens geven elk knuffelbeestje een eigen karakter.

  Bekijk dit product

 • Cadeau-envelop van oud behangpapier

  Cadeau-envelop van oud behangpapier

  Handgemaakte, unieke A6-enveloppen gemaakt van behangpapier in diverse kleuren en patronen en met een knoop als sluiting. De collectie wordt steeds bijgevuld.

  Bekijk dit product

 • Sieraden van kralen

  Sieraden van kralen

  Jonge Tibetaanse kunstenaars maken prachtige Muranoglaskralen in het glasatelier van Exile Creations. Mieke en Marina Muskens er prachtige sieraden van.

  Bekijk dit product