Lieve knuffelbeestjes

Winkel | Speelgoed

Handgemaakt door Marina Muskens

een mand met diverse zachte knuffelbeestjes

In onze winkel vind je naast unieke artikelen van lokale kunstenaars, informatie over Princenhage en het leven van Vincent van Gogh in Princenhage en omgeving. Meer over de winkel van Het Gele Huis

Deze schattige speelgoedknuffels zijn handgemaakt door Marina Muskens. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en patronen. Het duurzaam hergebruik van wollen dekens geeft elk knuffelbeestje een eigen karakter. Elk beestje is anders. Kom naar de winkel van Het Gele Huis om de lieve knuffelbeestjes te bekijken. De voorraad wordt regelmatig aangevuld met nieuwe exemplaren.

3 knuffelbeestjes waaronder een giraffe gemaakt van oude dekens
3 knuffelbeestjes waaronder een olifant en een pinguin gemaakt van oude dekens

Meer producten van Marina Muskens

 • Vazen van wollen dekens

  Vazen van wollen dekens

  Deze stijlvolle vazen zijn handgemaakt door Marina Muskens. Door het duurzaam hergebruik van wollen kwaliteitsdekens heeft elke vaas een unieke uitstraling.

  Bekijk dit product

 • Lieve knuffelbeestjes

  Lieve knuffelbeestjes

  De schattige beestjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Het duurzaam hergebruik van wollen dekens geven elk knuffelbeestje een eigen karakter.

  Bekijk dit product

 • Cadeau-envelop van oud behangpapier

  Cadeau-envelop van oud behangpapier

  Handgemaakte, unieke A6-enveloppen gemaakt van behangpapier in diverse kleuren en patronen en met een knoop als sluiting. De collectie wordt steeds bijgevuld.

  Bekijk dit product

 • Sieraden van kralen

  Sieraden van kralen

  Jonge Tibetaanse kunstenaars maken prachtige Muranoglaskralen in het glasatelier van Exile Creations. Mieke en Marina Muskens er prachtige sieraden van.

  Bekijk dit product