Lammerentour 24 februari 2023

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Jikke Schepers

vr 24 feb 2023
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
Haagsemarkt 6 achter

In februari 2023 treden tijdens de Lammerentour de jonge, getalenteerde cabaretiers Iris Schröder, Jikke Schepers en Floris Molenaar van het Koningstheater-academie op in Het Gele Huis. Voorafgaand is er een Meet and Eat bij Los Olivos.

De voorstelling van de drie cabaretiers om 20:30 uur in Het Gele Huis is voor iedereen toegankelijk. Denk eraan contant geld mee te nemen voor de pet!

Alle plaatsen van de Meet and Eat bij Los Olivos voor 24 februari 2023 zijn nu volgeboekt.

Lammerentour 24 februari 2023

Iris Schröder, Jikke Schepers en Floris Molenaar

Iris Schröder

Het begint bovenin, en langzaam komt alles in beweging. De ene beweging zet de volgende in gang. Verbindingen die precies goed op elkaar aansluiten zorgen dat er geen energie verloren gaat.
Met de voorstelling Met de wind mee probeert Iris Schröder – met een onverwoestbare liefde voor de mensheid, Moeder Aarde en het leven – chocola te maken van alles wat ze niet begrijpt. Maar waar in deze chaos staat zij zelf? Welke schakel van deze enorme machine is zij zelf? Hoop, geloof, liefde en logica worden vurig bevraagd in een aaneenschakeling van gedachte-trein-volgende monologen, zwoele liedjes en absurde momenten.

Iris Schröder
Iris Schröder
Jikke Schepers
Jikke Schepers
Floris-Molenaar zit op het podium
Floris Molenaar

Na de Meet and Eat bij Los Olivos treden de drie studenten ieder twintig minuten op voor publiek in Het Gele Huis.

De voorstelling van de drie cabaretiers om 20:30 uur in Het Gele Huis is voor iedereen toegankelijk. Denk eraan contant geld mee te nemen voor de pet!

Lammerentour bij Het Gele Huis in Princenhage

Vooraf in gesprek met de cabaretiers tijdens een Meet and Eat bij Los Olivos. Om de studenten tegemoet te komen, zorgen wij voor hun maaltijd. Zij ontvangen namelijk nog geen gage. Een viertal gasten betalen ieder € 7,50 extra om een student vrij te houden.
Na afloop gaan de jonge talenten met de pet rond en bij de Meet and Greet kan iedereen van de aanwezigen met hen van gedachten wisselen. Een avondvullend geheel.

Lammerentour Koningstheater-academie

De Koningstheateracademie – de enige Academie voor Cabaret in Nederland – biedt onderdak aan jonge getalenteerde theatermakers.
De Lammerentour is een tryout-tour van vierdejaar studenten. In juni 2023 studeren zij af met elk een 45-minuten-durende voorstelling in de Verkadefabriek in Den Bosch.

logo Koningstheater-academie: rood vierkante hond met open bek

Datums van de Lammerentour in Het Gele Huis

Aanmelden

Praktische informatie & programma

Vrijdagavond 24 februari 2023
Meet and Eat begint om 18:00 uur bij Los Olivos op Haagweg 431, Breda.
Maximaal aantal deelnemers aan Meet en Eat: 15 deelnemers
Kosten Meet and Eat:
€ 35,00 per persoon inclusief 2 drankjes.

Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur in Het Gele Huis
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Duur voorstelling tot 22:00 uur
Meet and Greet tot 22:30 uur

Sponsoring door Los Olivos

Spaans restaurant Los Olivos bereidt authentieke gerechten en tapas vers en met liefde. En serveert deze vervolgens met de beste wijnen in het gezellige restaurant met prachtige binnentuin op Haagweg 431, Princenhage. Meer over restaurant Los Olivos

Logo van Los Olivos op spaanse tegels.