Lammerentour 24 maart 2023

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Nadih van de Ven gebaart met haar handen

vr 24 mrt 2023
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 90 minuten
Haagsemarkt 6 achter

In maart treden tijdens de Lammerentour de jonge, getalenteerde cabaretiers van het Koningstheater-academie op in Het Gele Huis. Voorafgaand is er een Meet and Eat bij Los Olivos.

Lammerentour 24 maart 2023

Nadih van de Ven, Stan Oude Alink en Noah Oelderik

Nadih van de Ven

Wat als je duidelijk weet wie of wat je wilt worden, maar het leven besluit andere afslagen te nemen? Zijn dat nog de wegen naar Rome of moet je opzoek gaan naar een andere eindbestemming?
Nadih neemt je de kunstwereld in, daar waar oude meesters eindeloos leven. Dit door middel van liedjes en kosmische conferences met hier en daar een twist.

Nadih van de Ven gebaart met haar handen
Nadih van de Ven

Stan Oude Alink

Stan Oude Alink praat
Stan Oude Alink

Stan vertelt en zingt graag over de liefde en hoe dit toch keer op keer fout blijft gaan. Hoe dit toch steeds blijft gebeuren en of dat nu zo zeer aan hem ligt of aan de maatschappij, dat is nog even de vraag.

Noah Oelderik

Noah is een muzikale verhalenverteller die soms het leven niet begrijpt. Zijn we nou individuele wonderen of de zoveelste van hetzelfde, of zijn we het gewoon allebei? Voor de ene helft zit zijn verwondering en frustratie in een verhaal, voor de andere helft in een lied waarmee hij zichzelf graag begeleid op piano of gitaar.

Noah Oelderik achter een piano
Noah Oelderik

Vanwege het beperkt aantal plaatsen (max. 15) is aanmelden nodig voor de Meet and Eat bij Los Olivos nodig.
Na de Meet and Eat bij Los Olivos treden de drie studenten ieder twintig minuten op voor publiek in Het Gele Huis.

De voorstelling van de drie cabaretiers om 20:30 uur in Het Gele Huis is voor iedereen toegankelijk. Denk eraan contant geld mee te nemen voor de pet!

Lammerentour bij Het Gele Huis in Princenhage

Vooraf in gesprek met de cabaretiers tijdens een Meet and Eat bij Los Olivos. Om de studenten tegemoet te komen, zorgen wij voor hun maaltijd. Zij ontvangen namelijk nog geen gage. Een viertal gasten betalen ieder € 7,50 extra om een student vrij te houden.
Na afloop gaan de jonge talenten met de pet rond en bij de Meet and Greet kan iedereen van de aanwezigen met hen van gedachten wisselen. Een avondvullend geheel.

Lammerentour Koningstheater-academie

De Koningstheateracademie – de enige Academie voor Cabaret in Nederland – biedt onderdak aan jonge getalenteerde theatermakers.
De Lammerentour is een tryout-tour van vierdejaar studenten. In juni 2023 studeren zij af met elk een 45-minuten-durende voorstelling in de Verkadefabriek in Den Bosch.

logo Koningstheater-academie: rood vierkante hond met open bek

Datums van de Lammerentour in Het Gele Huis

Aanmelden

Praktische informatie & programma

Vrijdagavond 24 maart 2023
Meet and Eat begint om 18:00 uur bij Los Olivos op Haagweg 431, Breda.
Maximaal aantal deelnemers aan Meet en Eat: 15
Kosten Meet and Eat:
€ 35,00 per persoon inclusief 2 drankjes.

Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur in Het Gele Huis
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Duur voorstelling tot 22:00 uur
Meet and Greet tot 22:30 uur

Sponsoring door Los Olivos

Spaans restaurant Los Olivos bereidt authentieke gerechten en tapas vers en met liefde. En serveert deze vervolgens met de beste wijnen in het gezellige restaurant met prachtige binnentuin op Haagweg 431, Princenhage. Meer over restaurant Los Olivos

Logo van Los Olivos op spaanse tegels.