Lammerentour 28 april 2023

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

daniel staat bij een hele hoge en grote tafel. Hij pakt een groot glas van de tafel.

vr 28 apr 2023
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
Haagsemarkt 6 achter

In april 2023 treden tijdens de Lammerentour weer jonge, getalenteerde cabaretiers van het Koningstheater-academie op in Het Gele Huis. Voorafgaand is er een Meet and Eat bij Los Olivos.

De voorstelling van de drie cabaretiers om 20:30 uur in Het Gele Huis is voor iedereen toegankelijk. Denk eraan contant geld mee te nemen voor de pet!

Lammerentour 28 april 2023

Jesse Burger, Daniël van den Brink en Fenna Hollewijn

Jesse Burger

Wat als je duidelijk weet wie of wat je wilt worden, maar het leven besluit andere afslagen te nemen? Zijn dat nog de wegen naar Rome of moet je opzoek gaan naar een andere eindbestemming?

Jesse Burger
Jesse Burger

Daniël van den Brink

Alles is bedacht.
Die waarheden die ik jullie ga vertellen zijn schaamteloze leugens, en alle leugens zijn stuk voor stuk waar. Deze voorstelling gaat over alles, niks, en een stuk of zes dingen daar tussenin. Het heeft geen enkele aanleiding en dient geen enkel doel. Een soort ongeluk met voorbedachte raden. En met grapjes. Veel plezier.

daniel staat bij een hele hoge en grote tafel. Hij pakt een groot glas van de tafel.
Daniël van den Brink

Fenna Hollewijn

Fenna Hollewijn op een toneel met allerlei blaadjes achter zich
Fenna Hollewijn

Welkom, leuk dat je hebt gekozen voor de reis door het brein van een klein, gespannen mensje dat niet begrijpt hoe de wereld in elkaar zit. Als je links van je kijkt dan zie je een weide vol huppelende geitjes met kleine hoedjes op. Rechts ziet je een heel diepe put met wat lijkt op uit zichzelf bewegende zwarte vloeistof. Houd je goed vast want nu komt het over de kop gedeelte. En houd handen en voeten binnenboord voor het geval dat we het stress-monster tegenkomen.

Vanwege het beperkt aantal plaatsen (max. 15) is aanmelden nodig voor de Meet and Eat bij Los Olivos nodig.
Na de Meet and Eat bij Los Olivos treden de drie studenten ieder twintig minuten op voor publiek in Het Gele Huis.

De voorstelling van de drie cabaretiers om 20:30 uur in Het Gele Huis is voor iedereen toegankelijk. Denk eraan contant geld mee te nemen voor de pet!

Lammerentour bij Het Gele Huis in Princenhage

Vooraf in gesprek met de cabaretiers tijdens een Meet and Eat bij Los Olivos. Om de studenten tegemoet te komen, zorgen wij voor hun maaltijd. Zij ontvangen namelijk nog geen gage. Een viertal gasten betalen ieder € 7,50 extra om een student vrij te houden.
Na afloop gaan de jonge talenten met de pet rond en bij de Meet and Greet kan iedereen van de aanwezigen met hen van gedachten wisselen. Een avondvullend geheel.

Lammerentour Koningstheater-academie

De Koningstheateracademie – de enige Academie voor Cabaret in Nederland – biedt onderdak aan jonge getalenteerde theatermakers.
De Lammerentour is een tryout-tour van vierdejaar studenten. In juni 2023 studeren zij af met elk een 45-minuten-durende voorstelling in de Verkadefabriek in Den Bosch.

logo Koningstheater-academie: rood vierkante hond met open bek

Datums van de Lammerentour in Het Gele Huis

Praktische informatie & programma

Vrijdagavond 28 april 2023
Meet and Eat begint om 18:00 uur bij Los Olivos op Haagweg 431, Breda.
Maximaal aantal deelnemers aan Meet en Eat: 15
Kosten Meet and Eat:
€ 35,00 per persoon inclusief 2 drankjes.

Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur in Het Gele Huis
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Duur voorstelling tot 22:00 uur
Meet and Greet tot 22:30 uur

Sponsoring door Los Olivos

Spaans restaurant Los Olivos bereidt authentieke gerechten en tapas vers en met liefde. En serveert deze vervolgens met de beste wijnen in het gezellige restaurant met prachtige binnentuin op Haagweg 431, Princenhage. Meer over restaurant Los Olivos

Logo van Los Olivos op spaanse tegels.