Lammerentour 27 januari 2023

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Jesse Bakker

vr 27 jan 2023
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
Haagsemarkt 6 achter

Vier datums met elk optredens van 3 studenten van de Lammerentour van het Koningstheater-academie in Het Gele Huis én een Meet and Eat bij Los Olivos.
Aanmelden voor de Meet and Eat op vrijdag 27 januari 2023 is niet meer mogelijk.

De voorstelling van de drie cabaretiers om 20:30 uur in Het Gele Huis is voor iedereen toegankelijk. Denk eraan contant geld mee te nemen voor de pet!

Lammerentour 27 januari 2023

Jesse Bakker, Willemijn de Boer en Tommy Zonneveld

Jesse Bakker

Jesse Bakker
Jesse Bakker

Jij en ik hebben een afspraak gemaakt. Zonder iets uit te spreken, hebben we afgestemd wat echt is en wat niet. Ik sta hier en jij zit daar. Een vogel kan vliegen. Als het regent word je nat. We weten allemaal wat realiteit is. Hoe kan het dan dat we die elk anders ervaren? 
Jesse onderzoekt hoe om te gaan met hallucinaties in een materieel-gerichte samenleving. Als alle lijnen vervagen, wat valt er dan nog te zeggen?

Lammerentour bij Het Gele Huis in Princenhage

Maak kennis met deze jonge, getalenteerde cabaretiers tijdens een Meet and Eat. Vooraf in gesprek met de jonge cabaretiers bij Los Olivos en daarna samen een hapje eten.
Om de studenten tegemoet te komen, zorgen wij voor hun maaltijd. Zij ontvangen namelijk nog geen gage. Een viertal gasten betalen ieder € 7,50 extra om een student vrij te houden.
Na afloop gaan de jonge talenten met de pet rond en bij de Meet and Greet kan iedereen van de aanwezigen met hen van gedachten wisselen. Een avondvullend geheel. Denk eraan contant geld mee te nemen voor de pet!

Lammerentour Koningstheater-academie

logo Koningstheater-academie: rood vierkante hond met open bek

De Koningstheateracademie – de enige Academie voor Cabaret in Nederland – biedt onderdak aan jonge getalenteerde theatermakers.
De Lammerentour is een tryout-tour van vierdejaar studenten. In juni 2023 studeren zij af met elk een 45-minuten-durende voorstelling in de Verkadefabriek in Den Bosch.

Datums van de Lammerentour in Het Gele Huis

Aanmelden

Praktische informatie & programma

Vrijdagavond 27 januari 2023
Meet and Eat begint om 18:00 uur bij Los Olivos op Haagweg 431, Breda.
Maximaal aantal deelnemers aan Meet en Eat: 15 (uitverkocht)
Kosten Meet and Eat:
€ 35,00 per persoon inclusief 2 drankjes.

Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur in Het Gele Huis
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Duur voorstelling tot 22:00 uur
Meet and Greet tot 22:30 uur

Sponsoring door Los Olivos

Spaans restaurant Los Olivos bereidt authentieke gerechten en tapas vers en met liefde. En serveert deze vervolgens met de beste wijnen in het gezellige restaurant met prachtige binnentuin op Haagweg 431, Princenhage. Meer over restaurant Los Olivos

Logo van Los Olivos op spaanse tegels.