Isis van Geffen, Renee Goris en Teun Eljon

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Collage van foto's van Isis van Geffen, Renee Goris en Teun Eljon

vr 12 apr 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 2,50

Op vrijdagavond 12 april 2024 treden cabaretiers Isis van Geffen, Renee Goris en Teun Eljon – studenten van het Koningstheater in Den Bosch – op.

Isis van Geffen

Isis van Geffen

Isis van Geffen haar beeldende poëzie is vreemd, onontkoombaar en onverwacht, maar altijd raak en opwindend. Van Geffen benaderd existentiële angsten met humor en voorziet de volwassenwereld van speels commentaar: het lelijke wordt mooi, het smerige sensueel en het absurde herkenbaar.

Renee Goris

Met taal als leidend voorwerp onderzoekt Renee Goris de kanten van het poëtisch cabaret. Ze zoekt naar de waarde van woorden en is bezeten van mensen, miscommunicaties en dat wat onbeschrijfelijk lijkt. Door sketches, muziek en beelden heen vraagt ze zich af wanneer er in hemelsnaam eens wordt geluisterd?

Renee Goris achter een groot papieren masker

Teun Eljon

Teun Eljon zit gehurkt op een podium

Teun Eljon (2002) heeft maar één grote liefde: schrijven. Dat vindt zijn vriendin niet leuk om te horen, maar gelukkig heeft hij die niet. En dat is maar goed ook, want daardoor heeft Teun veel meer tijd om te schrijven. Oh, en dingen verzinnen. Teun houdt van dingen verzinnen, zoals die vriendin van net, wat ze overigens niet leuk vond. Teun is van de talige verzinsels, van lichte teksten en absurde gedachtegangen. Soms raakt hij een beetje verstrikt in wat hij verzonnen heeft, maar daar komt hij met het publiek altijd wel uit. En anders wel met z’n vriendin!

Lammerentour 2024

De Lammerentour is dé unieke mogelijkheid om jong cabarettalent te zien optreden. Letterlijk. Getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie uit Den Bosch komen een avondvullend try-out programma spelen in Het Gele Huis!

Deze try-out is het afstudeeroptreden van het Koningstheater. Te genieten valt van conferences, sketches en prachtige liederen.
De jonge cabaretiers komen voor niks, althans de spelers eten graag een warme maaltijd mee en gaan na de voorstelling nog even met de pet rond. Voor de warme maaltijd zijn inmiddels gastadressen gevonden, waar de spelers gaan eten. Het eten is dus niet meer in Los Olivos zoals dit vorig jaar heeft plaatsgevonden.

Datums Lammerentour 2024

De datums voor het komend jaar zijn inmiddels vastgelegd:

Binnenkort worden de namen en de inhoud van het optreden bekend. Om de kosten van Het Gele Huis te dekken is de entree €2,50

Aanmelden voor Lammerentour april 2024

Praktische informatie

Vrijdagavond 12 april 2024
Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Einde voorstelling 22:30 uur
Entree € 2,50 (voor Het Gele Huis)