Joris van de Waterbeemd, Thirze Rebergen en Ynthe Vucsán

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

vr 22 mrt 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 2,50

Op vrijdagavond 22 maart 2024 treden cabaretiers Joris van de Waterbeemd, Thirze Rebergen en Ynthe Vucsán – studenten van het Koningstheater in Den Bosch – op.

Joris van de Waterbeemd

Joris van de Waterbeemd

Joris is er nog niet helemaal uit of hij met cabaret of een band wil afstuderen, maar hij kan altijd langskomen om grapjes te maken. Hij neemt je op een energieke wijze mee in zijn belevingswereld. Vol grappen en muzikaliteit fantaseert hij en loopt hij tegen de realiteit aan.

Thirze Rebergen

Thirze vindt veel dingen best wel ingewikkeld. Niet ingewikkeld op zo’n passief agressieve manier waarbij je eigenlijk *** bedoelt, gewoon zoals het er staat. Thirze heeft ook liedjes. En een ongegronde, maar sterke affiniteit met water.

Thirze Rebergen

Ynthe Vucsán

Ynthe Vucsán

“Vreet me maar op. Vreet mij maar op. Als de antilope in de muil van de leeuw. Want dan begrijp ik het, instinctief, waarom ik sterven moet. Ik was gewoon niet snel genoeg.”
Ynthe is een speelse, energieke maker die een kleine tik van het absurde heeft gekregen. Aan de hand van liedjes, sketches en persoonlijke anekdotes baant ze zich een weg door haar moeizame verhouding met de man met de zeis. Sterven, rouwen, eindigheid: dit is niet het moment voor grapjes. Of toch wel?

Lammerentour 2024

De Lammerentour is dé unieke mogelijkheid om jong cabarettalent te zien optreden. Letterlijk. Getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie uit Den Bosch komen een avondvullend try-out programma spelen in Het Gele Huis!

Deze try-out is het afstudeeroptreden van het Koningstheater. Te genieten valt van conferences, sketches en prachtige liederen.
De jonge cabaretiers komen voor niks, althans de spelers eten graag een warme maaltijd mee en gaan na de voorstelling nog even met de pet rond. Voor de warme maaltijd zijn inmiddels gastadressen gevonden, waar de spelers gaan eten. Het eten is dus niet meer in Los Olivos zoals dit vorig jaar heeft plaatsgevonden.

Datums Lammerentour 2024

De datums voor het komend jaar zijn inmiddels vastgelegd:

Binnenkort worden de namen en de inhoud van het optreden bekend. Om de kosten van Het Gele Huis te dekken is de entree €2,50

Aanmelden voor Lammerentour maart 2024

Praktische informatie

Vrijdagavond 22 maart 2024
Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Einde voorstelling 22:30 uur
Entree € 2,50 (voor Het Gele Huis)