Aron Schotanus, Anne-José Krooneman en Maddie Venema

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Maddie Venema, Anne-José Krooneman en Aron Schotanus

vr 23 feb 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 2,50

Op vrijdagavond 23 februari 2024 treden cabaretiers Aron Schotanus, Anne-José Krooneman en Maddie Venema – studenten van het Koningstheater in Den Bosch – op.

Meld je direct aan!

Aron Schotanus

Aron Schotanus

Aron is een humoristische geluidskunstenaar, goochelaar, zanger, en performer. Door zijn performance creëert hij zijn eigen genre. Vanuit zeer veel spelplezier, een fascinatie voor geluid en beeld creëert hij personages en situaties samen met het publiek. Wees welkom in het laboratorium van een eigenzinnig kunstenaar!

Anne-José Krooneman

Anne-José is een excentrieke maker die zich bezig houdt met haar plek in deze wereld, maar het liefst creëert ze haar eigen plek waar ze helemaal schaamteloos zichzelf mag zijn. Of het nou dans, conference, zang of fysiek spel is, overal neemt ze haar publiek ongegeneerd in mee.

Anne Jose Krooneman

Maddie Venema

Maddie Venema zit op een toneel

Mens zijn is best geinig, maar je hoeft geen expert te zijn om te zien dat er ook veel pijn bij komt kijken. Het nieuws zit vol met groot leed, zelf worstel je misschien met klein verdriet, overal is wel wat mis.
Maddie gaat de mistroostigheid te lijf met humor en lichtheid. In haar cabaret struikelt ze charmant door maatschappelijke thema’s, raakt ze verstrikt in d’r eigen hersenspinsels, en neemt ze alles en iedereen op de hak, haarzelf inclusief. Allemaal in een zoektocht naar hoop.

Lammerentour 2024

De Lammerentour is dé unieke mogelijkheid om jong cabarettalent te zien optreden. Letterlijk. Getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie uit Den Bosch komen een avondvullend try-out programma spelen in Het Gele Huis!

Deze try-out is het afstudeeroptreden van het Koningstheater. Te genieten valt van conferences, sketches en prachtige liederen.
De jonge cabaretiers komen voor niks, althans de spelers eten graag een warme maaltijd mee en gaan na de voorstelling nog even met de pet rond. Voor de warme maaltijd zijn inmiddels gastadressen gevonden, waar de spelers gaan eten. Het eten is dus niet meer in Los Olivos zoals dit vorig jaar heeft plaatsgevonden.

Datums Lammerentour 2024

De datums voor het komend jaar zijn inmiddels vastgelegd:

Binnenkort worden de namen en de inhoud van het optreden bekend. Om de kosten van Het Gele Huis te dekken is de entree €2,50

Aanmelden voor Lammerentour februari 2024

Praktische informatie

Vrijdagavond 23 februari 2024
Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Einde voorstelling 22:30 uur
Entree € 2,50 (voor Het Gele Huis)