Rosalie Custers, Sem Meeuwesen en Sophie de Koeijer

Cabaret

Georganiseerd door Het Gele Huis in Princenhage

Rosalie Custers, Sem Meeuwesen en Sophie de Koeijer

vr 24 mei 2024
inloop vanaf 20:00 uur
aanvang 20:30 uur
duur ca. 120 minuten
Haagsemarkt 6 achter
€ 2,50

Op vrijdagavond 24 mei 2024 treden cabaretiers Rosalie Custers, Sem Meeuwesen en Sophie de Koeijer – studenten van het Koningstheater in Den Bosch – op.

Rosalie Custers

Rosalie Custers

Rosalie is een nadenkend, enthousiast, soms stil, vaker ratelend wezen in een grote, lelijke, mooie, warme, overweldigende en snelle wereld. Wat ze maakt is een oproep naar zachtheid, een zoektocht naar menselijkheid en naar houvast in de veel – en grootsheid van deze tijd.

Sem Meeuwesen

Sem, een lange, Brabantse jongen van 24 jaar, onderzoekt mens zijn. De emotionele mens, de rationele mens, de mens in relatie tot andere mensen, tot dieren, tot natuur, en andere perspectieven op mens-dier-natuur relaties. Want, is je eenzaam voelen iets ergs? En wat is de overeenkomst tussen koffie drinken en bomen knuffelen?

Sem Meeuwesen

Sophie de Koeijer

Sophie de Koeijer

Sophie  is vorig jaar afgestudeerd aan het Koningstheater in Den Bosch.  In Januari 2024 gaf ze samen met Iris Wiegers een voorstelling in Het Gele Huis. Ze is een nieuwe voorstelling aan het maken en komt deze als onderdeel van de lammerentour in Het Gele Huis try-outen.

Lammerentour 2024

De Lammerentour is dé unieke mogelijkheid om jong cabarettalent te zien optreden. Letterlijk. Getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie uit Den Bosch komen een avondvullend try-out programma spelen in Het Gele Huis!

Deze try-out is het afstudeeroptreden van het Koningstheater. Te genieten valt van conferences, sketches en prachtige liederen.
De jonge cabaretiers komen voor niks, althans de spelers eten graag een warme maaltijd mee en gaan na de voorstelling nog even met de pet rond. Voor de warme maaltijd zijn inmiddels gastadressen gevonden, waar de spelers gaan eten. Het eten is dus niet meer in Los Olivos zoals dit vorig jaar heeft plaatsgevonden.

Datums Lammerentour 2024

De datums voor het komend jaar zijn inmiddels vastgelegd:

Binnenkort worden de namen en de inhoud van het optreden bekend. Om de kosten van Het Gele Huis te dekken is de entree €2,50

Aanmelden voor Lammerentour mei 2024

Praktische informatie

Vrijdagavond 24 mei 2024
Inloop voorstelling vanaf 20:00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur
Einde voorstelling 22:30 uur
Entree € 2,50 (voor Het Gele Huis)

Betaalde aanmeldingen krijgen voorrang. Meld je aan en betaal via onderstaand formulier. Je kunt tot 4 deelnemers aanmelden en betalen. Wil je meer deelnemers aanmelden? Neem dan contact op via e-mail.

Lees de Algemene Voorwaarden m.b.t. verkoop van tickets en deelname activiteiten.

Het Gele Huis is een kleinschalige locatie en dat betekent dat er sprake kan zijn van een maximum aantal gasten bij een activiteit. Zoals bij muziekuitvoeringen en lezingen. Het kan zijn dat je na aanmelding bericht ontvangt dat het maximum voor die activiteit is bereikt en dat je op een wachtlijst staat. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen, veiligheidsaspecten, gasten en vrijwilligers. We willen daar zorgvuldig omgaan en rekenen op begrip. Meld je dan ook tijdig aan als je een activiteit wil bijwonen.